Gastronomia
Al juny i fins a la primera setmana de juliol, el centre comercial oferirà ofertes diverses per gaudir d’un ventall gastrònomic únic en tota la ciutat. Ja d’entrada i sense anar més lluny per donar força a la seva aposta, de l’1 de juny al 6 de juliol, de 18 h a 21 h, […] Llegir més...
Diumenge passat, a la secció BMagazine del diari Metrópoli Abierta dedicava un article, signat per Gemma Ribera, a un restaurant de Sant Andreu, fet no gaire habitual ja que el centre d’atenció per tractar d’aquest tipus d’establiments es focalitza a zones del centre de la ciutat o relativament properes. El local en qüestió s’anomena Öuzö […] Llegir més...
Al nostre districte, igual que a la resta del país, no existeix una millor combinació d’èxit per fer funcionar un establiment obert al públic que disposar d’una barra ben proveïda i una cuina eficient. Per si això no fos suficient per als més exigents, la fórmula s’ha fet encara més atractiva gràcies a la ruta gastronòmica […] Llegir més...
Si els andreuencs aficionats al vermut ja coneixen tots els establiments del territori, aquest cap de setmana ho tenen fàcil per variar sense abandonar el districte de Sant Andreu. A canvi de 2,50 euros per entrar al recinte de la Nau Bostik, el visitant disposarà d’una ofert inabastable per omplir-se la boca de gustos dolços […] Llegir més...
Arriba un altre reconeixement per al Forn del Passeig. El negoci familiar, que va obrir el seu primer establiment a Sant Andreu de Palomar el 1964, està d’enhorabona i després que l’any passat fos reconegut per elaborar el millor pa de pagès català, ara ha estat escollit com un dels 80 millors forns de pa […] Llegir més...