Publicitat

Gran impacte i retorn immediat

Internet és el present i posar publicitat en un mitjà de comunicació electrònic és molt més rendible que en un de convencional. Andreuenc neix per a convertir-se en el referent informatiu de Sant Andreu de Palomar.

Anunciar-se en aquest lloc web garanteix un gran impacte de proximitat per a tot tipus de comerços i empreses. I els preus competitius que oferim són sinònims de retorn immediat de la inversió publicitària.

Múltiples opcions publicitàries

Patrocini de capçalera: Anunci de 720 x 90 píxels, que pot ser estàtic o dinàmic. Converteix l’anunciant en el principal patrocinador del diari.

Patrocini de secció: Anunci de 160 x 320 píxels, que apareix a la secció escollida i a totes les seves notícies. Per a anunciants que volen focalitzar en un tema.

Publicitat lateral: Anunci de 160 x 160 píxels, ubicat a la zona vertical que hi ha entre els continguts principals i els complementaris. Preu variable segons l’alçada.

Projectes a mida: Possibilitat de desenvolupar projectes publicitaris ajustats a les necessitats concretes de tots els anunciant. Estem oberts a tot tipus de propostes.

Adreça electrònica de contacte

Publicitat: publicitat@andreuenc.cat

Demana més informació

Comerç o empresa *

Persona de contacte *

Correu electrònic *

Missatge *

(Els camps amb asterisc són obligatoris)

© Associació Andreuenca de Mitjans Audiovisuals
Qui som  |  Publicitat  |  Contacte  |  Avís legal

Diari associat a: