Qui som

Edició

Associació Andreuenca de Mitjans Audiovisuals

Coordinació

Jesús Manzano

Redacció

Joan Arcos
David Carmona
Clara Casadesús
Julen Chavarrias
Biel Ibáñez
Isaac López
Rut Ortiz
Jordi Petit
Pau Vinyes

Fotografia

Judit Andreu
Max Batllori
Martina Castells
Víctor Fornieles
Míriam Gallardo
Edgar Garrido
Roger Tenias

Audiovisual

Xavier Lapuente
Ester Mir
Mar Monferrer
Aísha Targarona

 

Manifest fundacional

Andreuenc és un diari electrònic creat el 30 de novembre de 2014 per un grup d’emprenedors arrelats a Sant Andreu de Palomar que, a més, estem compromesos activament amb el nostre poble. Després d’anys vinculats a diferents entitats andreuenques, els socis fundadors i l’equip redactor iniciem aquest projecte amb l’objectiu d’omplir un important buit a nivell informatiu.

La falta d’un mitjà de comunicació que cobreixi diàriament l’actualitat general de Sant Andreu de Palomar ens porta a crear Andreuenc, amb l’objectiu de què aquest diari electrònic es converteixi en el referent informatiu del nostre poble. En aquest sentit, Andreuenc no neix com un diari convencional, sinó com una comunitat interactiva que al llarg del temps anirà complementant l’oferta informativa amb altres serveis.

Comencem aquest projecte en una època de canvis, perquè volem formar part d’ells i explicar-los des de Sant Andreu de Palomar. Mirem el passat, el present i el futur sentint-nos orgullosos de formar part del nostre poble. Volem difondre la nostra història, donar a conèixer l’actualitat comercial, cultural i esportiva, mentre contribuïm a consolidar el futur, que sens dubte té un gran potencial.

Darrera d’Andreuenc no hi ha cap grup empresarial, cap favor polític, ni cap deute bancari. Hem decidit ser modestos per a poder ser lliures, creixent de manera progressiva i sostenible, apostant per l’economia social. Fem de la professionalitat, el rigor informatiu i la vocació de servei públic els nostres principis fonamentals.

© Associació Andreuenca de Mitjans Audiovisuals
Qui som  |  Publicitat  |  Contacte  |  Avís legal

Diari associat a: