Societat

Notícies relacionades

1 comentari

 1. 1

  Conchi

  Hola!!

  Personalment crec que una ciutat amb arbres i plantes, és una ciutat una mica més sana i bonica. No obstant des de cada districte i des de Sant Andreu concretament, hauria de tenir una mica més en compte quin tipus d’arbres i plantes és possen en els nostres carrers i places, perque hi han que molts produeixen o afavoreixen les temudes alèrgies, o una major concentració o presència d’insectes. Un exemple és la plaga que estem patint aquest estiu, on per exemple dels Plataners hi ha una xinxe que pica i molt, a més de ser un dels que més alèrgies dona. I ara l’escarbat.

  Hi han carrers on l’alçada dels arbres és tan gran que les branques dels arbres és fiquen als balcons de les cases o fins i tot a les mateixes finestres, donant peu a que els insectes tant molestos és fiquin amb més facilitat a les nostres llars. Un exemple és el carrer Malats on visc des de fa unes setmanes però que conec des de fa molts anys perque hi viuen els meus sogres. Ja no tan sols és el problema dels insectes que els arbres ens posen dins de casa, sino que la quantitat de fulles que cauen a les voreres son un autèntic perill quan plou, ni que siguin cuatre gotes perque rellisca una barbaritat. Jo ja he caigut un parell de vegades. Per sort no me fet res, però hi ha gent gran que si és pot fer mal i força.

  És per aixó que m’agradaria en la mesura del que fos possible que des de l’ajuntament se’n fes un bon sanejament dels arbres (alçada, els que estiguin malalts, control de plagues, etc.), i plantació d’espècies que no donin problemes de salut els veins i veïnes.

  Gràcies per l’atenció.
  Salutacions i bon estiu.

  Respondre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

© Associació Andreuenca de Mitjans Audiovisuals
Qui som  |  Publicitat  |  Contacte  |  Avís legal

Diari associat a: