Societat

Notícies relacionades

4 Comments

 1. 4

  Jose

  Y calle Arquímedes mantendrá su sentido… la gente tendrá que ir por Eiximenis-Balira para tomar Arquímedes que te lleva al Paseo Valldaura.

  Respondre
 2. 3

  Jose

  Y calle Arquímedes mantendrá su sentido… la gente tendrá que ir por Eiximenis-Balira para tomar Arquímedes que te lleva al Paseo Valldaura.

  Respondre
 3. 2

  Núria

  El carrer riera de Sant Andreu està descuidat i no es pot passar bé per la vorera ja que hi ha encara postes de la llum a sobre. Les voreres són molt estretes i no permeten passar carros de nens petits ni cadires de rodes que han de baixar a la carretera per on passen cotxes ràpid. Mai s’ ha remodelat el carrer a pesar de les múltiples quiexes Dels veïns. Potser seria el moment de fer-ho.

  Respondre
 4. 1

  Jose A.

  Tenemos un problema grave en carrer Malats con los camiones de carga y descarga, Hacen mucho ruido desde primera hora de la mañana con carros con ruedas de plastico macizas y durante todo el dia . Otro problema es el semaforo no podemos tener las ventana abiertas por la cantidad de humo y olor que hay. Esperamos que cuando acabem las obras del Carrer Gran parte del problema se solucione. Gracias

  Respondre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

© Associació Andreuenca de Mitjans Audiovisuals
Qui som  |  Publicitat  |  Contacte  |  Avís legal

Diari associat a: