Societat

Notícies relacionades

3 Comments

 1. 2

  Francesc Xavier

  Crec que amb la línia 20 haurien de recuperar el trajecte fins a l’Éstació Marítima, tornant a comunicar els barris del Congrés-Indians (i també Baix Guinardó, zona nord de Sagrada Familia, Camp d’En Grassot, Gràcia sud, Dreta de l’Eixample) amb Sant Antoni, Poble Sec-Paral·lel. Com a mínim el trajecte fins a metro Paral·lel.

  Respondre
 2. 1

  Erk

  No només cal evitar la supressió de la línia 20, sinó que a més també s’hauria de recuperar el seu recorregut fins al mercat de Sant Antoni, i la millor manera d’aconseguir-ho és unir la línia 20 amb la 37, que és una altra línia que es preten suprimir injustament. D’aquesta manera la línia aniria de Pl Congrés a Zona Franca passant pel mercat de Sant Antoni.

  Respondre
  1. 1.1

   Ricard Fernández i Valentí

   Aquesta idea d’unificar la 20 amb la 37 és molt bona. Sí, senyor.

   Respondre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

© Associació Andreuenca de Mitjans Audiovisuals
Qui som  |  Publicitat  |  Contacte  |  Avís legal

Diari associat a: