Patrocini capçalera

Notícies relacionades

2 Comments

 1. 2

  Noi Follet

  Dues coses:

  La ‘regidora’ és més falsa que un euro de fusta. En actes públics on se li pot cridar l’atenció i, fins i tot, xiular, parla de ‘poble’ al referir-se a Sant Andreu, en aquest article li fot a dir “barri”…

  I per altra banda la denominació absurda del Barri d’Estadella com a “Sant Andreu Sud”. Primer perquè té un nom històric ‘Estadella’ i segon perquè el sud de Sant Andreu de Palomar és Navas, no pas Estadella. Aquest absurd ve de quan es va fundar aquesta associació, per despit amb part de la Comissió Pro-RAAAmbla, i la ‘fundadora’, del Clot, es va inventar l’estupidesa de “Sant Andreu Extrem Sud”… déu n’hi do!

  Respondre
 2. 1

  Andreuench

  Es una vergüenza el estado de la zona sud de Sant Andreu.
  La delincuencia e inseguridad se ha disparado como nunca antes visto, la suciedad y dejadez “general” roza los límites de la insalubridad y, las vistas, inmejorables, 6 años de vallas y obras inacabadas.

  Respondre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

© Associació Andreuenca de Mitjans Audiovisuals  |  Qui som  |  Publicitat  |  Contacte  |  Avís legal