Fotodenúncia

Notícies relacionades

1 comentari

 1. 1

  Cesc

  Cada dia va a pitjor. Són vora 30 o de vegades 40 adolescents, de sobre els 15 a 19 anys, hi han drogues, alcohol, baralles, crits fins les tantes de la matinada…. i a sobre es posen “gallets” amb els veïns que els diuen res. Han arribat a llençar pedres i petards a algunes terrasses.
  Vaja, reunió de “xonis” i “canis” del més pur nivell. I pel que sabem de st andreu gairebé no hi ha cap, són de Trinitat Vella i Bon Pastor la majoria, però com alguns estudien a prop o entrenen al st andreu, han agafat Can Portabella com a lloc de reunió.
  Aquestes nits és impossible intentar dormir amb la finestra oberta i la paciència té un límit.
  No té pinta d’acabar bé com no actui l’Ajuntament JA. Al final hi haurà alguna baralla gran amb els veïns/veïnes i com són menors la majoria, ja sabem qui rebrà, oi? Impotència davant aquests ninis.

  Respondre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

© Associació Andreuenca de Mitjans Audiovisuals
Qui som  |  Publicitat  |  Contacte  |  Avís legal

Diari associat a: