Fotodenúncia

Notícies relacionades

1 comentari

  1. 1

    brutalretarded

    El contenidor del carrer Arbúcies (just davant de la paperera de la foto) es va treure a arrel del canvi de vehicles i contenidors del sistema de recollida d’escombraries. Com que aquest son més grans i no caven en segons quins carrers, la solució per part de l’ajuntament va ser treure’l. Això a passat a molts altres carrers i la ràtio de capacitat per habitatge ha baixat considerablement. Queixa’t a l’ajuntament del problema real en contes de fer això que fas. No justifico lo de la imatge però el problema no el genera el poble. Per cert, ja que vas de capità planeta l’embolcall de caramel llença’l al contenidor groc.

    Respondre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

© Associació Andreuenca de Mitjans Audiovisuals
Qui som  |  Publicitat  |  Contacte  |  Avís legal

Diari associat a: