Política

Notícies relacionades

7 Comments

 1. Pingback: Jaume Seda: “La història de Sant Andreu explica en molts moments la història d’Europa” | Andreuenc

 2. Pingback: Jaume Seda:”La història de Sant Andreu explica en molts moments la història d’Europa” | Andreuenc

 3. Pingback: QUAN LA HISTÒRIA ÉS HISTÒRIA, ÉS LA HISTÒRIA D’UN PETIT TERRITORI, ON NO ES VOL RESPECTAR NI LA DARRERA PEDRA QUE QUEDA, PEL CENTRALISME DE L’AJUNTAMENT DE BARCELONA. SANT ANDREU DE PALOMAR. SOM POBLE. TENIM HISTÒRIA.  – Espai de

 4. 2

  Angi

  Em sembla molt bé que es vulgui preservat els edificis que es consideren patrimoni de la ciutat, però el que no es sembla tam bé és la manera que aquest grups ( siguin d’esquerres , dretes o del mig ) ho fan . No per preservar edificis entics tenen el dret de embrutar el barri fen malbé la propietat privada i civil.
  Prou de pintades exigim drets sensa respectà els dels veïns. No tenin cap culpa que la gent que ha de coordinar i gestionar la ciutat no ho sàpiga fer. Estem tips d’haver de pintar i repintar persianes de botigues , parets de pàrquings,. Informo a aquets grups tan reivindicatius que som els propis veïns qui hem de fer la neteja i pagar les despeses.
  Crec que si segueixen aquesta tàctica el que acabaran aconseguim és el rebuig i no el suport de la gent de Sant Andreu.

  Respondre
  1. 2.1

   Noi Follet

   Maleïda manca de sensibilitat i de respecte del maleït centralisme barceloní! Com ens temíem i feia temps que ho alertàvem, s’estan carregant el patrimoni més antic del nostre poble, les cases del carrer del Pont. De moment han destrossat una part del darrere de les cases, 2 fites sense identificar i restes del mur de contenció del Rec :
   http://www.sant-andreu.com/entitats/ceii/finestracarrerPont01.htm

   Mentre hi hagi coses a dir no cal que les parets estiguin netes.

   Respondre
   1. 2.1.1

    Angi

    SENSIBILITAT? Només per els teus interessos ? Molt bé així va el país !

    Respondre
 5. 1

  Noi Follet

  Maleïda manca de sensibilitat i de respecte del maleït centralisme barceloní!

  Respondre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

© Associació Andreuenca de Mitjans Audiovisuals
Qui som  |  Publicitat  |  Contacte  |  Avís legal

Diari associat a: