Fotodenúncia

Notícies relacionades

3 Comments

 1. 3

  https://insigniaspoliciales.com

  ¿ y dicen que pondrán un aparcamiento para solo 30 coches?¿De verdad cree @Laiaortiz que con tan pocas plazas los vecinos de Sant Andreu Sud vamos a conformarnos?@AdaColau queremos 300 plazas, no te equivoques. Que lo sepa @AVSantAndreuSud y @Comerciants11S

  Respondre
 2. 2

  http://www.vinilos-camisetas.com/

  6 meses llevamos ya con el carril bici de la calle Segre, y no se termina. Por favor, que hay personas y comercios. No quiero imaginar cuanto van a tardar en terminar el “Carrer Gran” de Sant Andreu de Palomar.

  Respondre
 3. 1

  Jordi

  La ciutat ha d’obrir-se als mitjans de transport col•lectius i als desplaçaments de distàncies curtes a peu i en bicicleta. Poca gent fa ús del cotxe per anar a comprar pel comerç del barri. Hi ha molts exemples de nuclis urbans a Europa, que en pacificar-los al trànsit per a vianants, s’ha aconseguit revitalitzar el petit comerç.

  Respondre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

© Associació Andreuenca de Mitjans Audiovisuals
Qui som  |  Publicitat  |  Contacte  |  Avís legal

Diari associat a: