Fotodenúncia

Notícies relacionades

3 Comments

 1. 3

  Insigpol

  https://twitter.com/Comerciants11S/
  https://www.facebook.com/comerciantsonzedesetembre/

  EN estos enlaces está la asociación de comerciantes del barrio Estadella. A ellos no se les ha escuchado. El barrio tienen necesidad de tener aparcamientos zona verde, azul y de pago, y apenas tiene nada de eso. Colau dijo que no haría nada sin consenso vecinal, y cuando dijo eso mintió.

  Respondre
 2. 2

  Eva Miralles Vela

  Totalment d’acord, a més voldria afegir que es surrealista que amb els nous edificis del Carrer Virgili hagin proliferat fins a 4 places d’aparcament adaptades quan els edificis construïts disposen d’aparcament i ascensors… ara al Carrer Virgili ja és impossible aparcar fins i tot durant el matí.
  Jo proposo que les places d’aparcament de zona blava de la rambla passin a ser de zona per residents… i que l’Ajuntament vigili la zona a les tardes per veure si els pares del jugadors de les categories inferiors del Sant Andreu paguin la zona verda.

  Respondre
 3. 1

  xagori

  Marc Vidal, tens raó.
  El que també és absurd, però, és que seguiu anomenant ‘Sant Andreu “Sud”” a aquesta zona del Barri d’Estadella de Sant Andreu de Palomar.
  El sud de Sant Andreu de Palomar és Navas. Si de cas vosaltres serieu la ‘zona est’.

  Respondre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

© Associació Andreuenca de Mitjans Audiovisuals
Qui som  |  Publicitat  |  Contacte  |  Avís legal

Diari associat a: