Arquitectura i urbanisme

Notícies relacionades

2 Comments

 1. 2

  Pablo Puyuelo

  Bona tarda! Quan parlava de barri em referia a un concepte més abstracte. Et convido a llegir un fragment del llibre “Especies de Espacios” (1973-1974) de Georges Perec. En aquest parla de les diferents escales que podem trobar a la realitat: desde l’habitació, l’apartament, el barri, la ciutat, el món i fins i tot l’espai. Espero haver-me explicat. Salut!

  “El barrio. ¿Qué es eso de un barrio? ¿Tu vives en un barrio? ¿Eres del barrio? ¿Has cambiado de barrio? ¿En qué barrio estás? El barrio tiene algo de amorfo realmente; una especie de parroquia o, de un modo mas estricto, la cuarta parte de un distrito, el trocito de ciudad que depende de una comisaria” (Especies de Espacios pàgina 93 – G.Perec)

  https://books.google.es/books?id=-UT_tGjHn6IC&pg=PA93&lpg=PA93&dq=georges%20perec%20el%20barrio&source=bl&ots=zrBUGS0J49&sig=BjOU628u6Qtzuwb7n20e72BJrys&hl=es&sa=X&ved=0ahUKEwiY4pbjpsDLAhXBaRQKHa0yA5MQ6AEIJjAC#v=onepage&q&f=false

  Respondre
 2. 1

  Noi Follet

  M’estaria força bé, senyor Pablo Puyuelo, saber a què es refereix quan anomena una vegada i una altre “barri”. Pot ben ser que es refereixi al Barri del Congrés, bo i que no m’ha semblat això. Si amb “barri” es refereix a Sant Andreu de Palomar, convindria, per a una altre ocasió, que tingués ben present que per a molts Sant Andreu de Palomar és el nostre poble, no pas un “barri”.

  Respondre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

© Associació Andreuenca de Mitjans Audiovisuals
Qui som  |  Publicitat  |  Contacte  |  Avís legal

Diari associat a: