El 29 de desembre IKEA va obrir el seu primer pop-up a Catalunya en el centre comercial La Maquinista, que romandrà obert fins al primer de març. Aquesta botiga de format temporal està orientada als amants de la gastronomia sueca.
L’establiment està situat en la primera planta i compta amb una superfície comercial de 37 metres quadrats on es poden trobar fonamentalment productes propis de la gastronomia nòrdica com, per exemple, el salmó fumat, pans i cereals, melmelades, formatges, salses, galetes, begudes i condiments de tota mena, aperitius dolços, galetes i rebosteria, sense oblidar vins, cafès i infusions.
Segons Alberto Fossati, director de mercat d’IKEA Catalunya ‘l’obertura del primer pop-up d’alimentació IKEA a Catalunya respon al nostre objectiu d’acostar-nos als consumidors barcelonins amb nous formats i propostes innovadores que ens permetin adaptar-nos als nous hàbits de consum. Sabem que el nostre establiment d’alimentació és un dels grans reclams dels catalans que vénen a les nostres botigues i volem posar-lo encara més fàcil perquè vinguin a visitar-nos’.
Per la seva banda, la Directora d’Operacions d’Unibail-Rodamco-Westfield, Laetitia Ferracci, destaca: ‘Estem molt contents que IKEA hagi triat el nostre centre per a instal·lar aquest format innovador per primera vegada a Catalunya. L’obertura d’aquest establiment demostra el lideratge del centre eix comercial, no solament a la ciutat, sinó també en el conjunt del territori català, i l’esforç que estem fent des de URW perquè La Maquinista sigui un focus d’atracció per a signatures internacionals líders’.
L’obertura d’aquesta botiga efímera en La Maquinista també és un exemple de l’aposta decidida d’IKEA pel mercat català i, concretament, per la ciutat de Barcelona. La seva posada en marxa té lloc després de l’anunci recent d’un nou IKEA Planning Studio en el número 445-447 en l’avinguda Diagonal de la capital catalana, que obrirà les seves portes a principis de 2021.
Fotografia: aspecte de la botiga IKEA de La Maquinista | La Maquinista