Patrocini capçalera

Notícies relacionades

1 comentari

  1. 1

    JOAN

    …i els animalistes protestaven amb ells un gos lligat amb corretja, que arrossegaven durant la seva protesta. Es molts mes cruel el negoci de les mascotes, que no pas la desfilada dels tres tombs. Es infinitament mes cruel tenir un animal tancat tot el dia en un petit apartament, i treure’l a darrera hora a fer les seves necessitats, estiu i hivern, en un ambient hostil com es la ciutat, alimentant-lo amb pinso exclusivament, i maltractant-lo amb monòlegs de psicòleg, bronques que no venen a conte, i colpejant-lo amb la cadena cada cop que s’esbatussa amb un altra gos, que no pas tenir cavalls ben cuidats en un entorn rural, com es la majoria dels casos, en hípiques, amb instal·lacions adequades, i menjar adequat. La majoria d’aquests animalistes, ho son per esnobisme, i per ignorància.

    Respondre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Copyright © Andreuenc  |  Qui som  |  Publicitat  |  Contacte  |  Avís legal