Veu andreuenca

Notícies relacionades

2 Comments

 1. 2

  Anònim

  Prefereixo qualsevol cosa d’aquestes que deixes com “xorrades” en el teu article que la merda que hi ha ara amb els gossos, que mes que una zona esportiva o parc infantil sembla un “cagadero” de gossos.
  Ens veiem.

  Respondre
 2. 1

  Júlia

  Van colar aquest projecte amb l’excusa de fer més atractiu el barri de cara a l’exterior, però de quina manera ajuda al barri tenir quatre visitants modernets que no tenen res a veure amb la gent que hi habita? Està bé que hi hagi espais de creació, però en aquest cas crec que hagués sigut més adient i fructífer pels habitants del propi barri l’altre projecte proposat: una biblioteca. Però ah clar, que de les biblioteques no se’n pot fer negoci.

  Respondre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

© Associació Andreuenca de Mitjans Audiovisuals
Qui som  |  Publicitat  |  Contacte  |  Avís legal

Diari associat a: