Opinió

Notícies relacionades

7 Comments

 1. 4

  sxcatmj

  Bones a tots, m’agradaria comentar No sobre la festa de Sant Andreu, si no sobre el concert fins les 4 de la matinada del dilluns dia 5, no consta enlloc m’agradaria que veiéssiu com va quedar el carrer Pare Secchi i la porta de casa meva, fent botellon” amb pixades a la porta , vòmits i fins i tot sexe….. no soc sola que visc amb aquest carrer, els veins/veines estan indignats, els vidres de les cases tremolaven sense pensar que hi ha molta gent gran a la zona i com no i més important la Clinica Coroleu, ningú en sabia res d’aquest concert . m’agradaria poder penjar la foto que hem fet, i amés amés a dia d’avui els de la neteja de l’ajuntament han passat de llarg.

  Respondre
 2. 3

  Chus

  Quina poca falta d’empatia i de paciència. És trist veure faltes de respecte per opinions argumentades com la de colometa. Una vegada més s’hauria de buscar el terme mig. Fer soroll a les 3 de la matinada quan al dia següent has de treballar no ho trobo gaire lógic. I si algú em convida a anar-me’n del barri ni em molestaré a contestar-li.

  Respondre
 3. 2

  Florentino Perez

  Yo en castellano, pa jod…. un poco.
  Cuando vine a St Andreu del Palomar, tenia 3 años y era un pueblo, no era un barrio.
  Y la fiesta de St. Andreu produce jolgorio y alegria, como la de San Juan, que tambien molesta y mucho con sus pertardos, toca aguantar.

  Tot el que cal es paciencia i convivencia amb tot el veinat, soc de Sant Andreu, ancara que fa anys que visc a Cerdanyola, i si no volem perdra les arrels ens hem de moura, señoreta Colometa (dedueixo qu’ets una senyoreta) faltaria mes que no puguesim fer el que ens fa sentir vius i del poble. Aquest poble s’ha fet molt gran i es clar tot canvie, per aixo es nessesaria la comprensio, la convivencia i la participacio en tot allo qu’ens envolta.
  “Sento que el meu Catala sigui dolent, pero escric sensa haver-lo estudiat”
  FLORENTINO PEREZ

  Respondre
  1. 2.1

   Noi Follet

   Sí senyor!

   Respondre
 4. 1

  Colometa

  Sant Andreu no és un poble, tot això que dieu de “el poble, el poble” és un ‘postureig’ de grans magnituds que us haurieu de replantejar. Som un barri i tenir l’esperit de barri és el que importa. Les festes d’avui dia no són les mateixes de fa 20, 50 o 100 anys, siguem sincers. El terme ‘festa’ o ‘festes’ abarca moltes coses a fer, moltes activitats; però estic convençuda que un cert nombre de gent només enten per festa els concerts i les gresques a la carpa. Els veïns que per desgràcia hem de viure amb això tenim tot el dret de demostrar el nostre descontent. Per desgràcia, a l’hora de fer-ho semblem uns heretges a ulls dels altres veïns que no han de patir aquests actes noctuns. No estem prohibint ‘les festes’ i atacant al ‘poble’. REPETEIXO això no és l’unica activitat de les festes i el nostre descontent no és un odi a la celebració del patró del BARRI. La gent vol llegir el que li interessa llegir i llegir un bon enunciat és molt important en el moment de fer un examen.
  ‘Caràcter andreuenc’ que coi vol dir això? Enserio? Només perquè els que em d’aguantar el soroll entrada la matinada a ens esteu fent fora de les nostres cases i del barri? Perquè això significa que no tinc ‘caràcter 100% andreuenc’? No sé quina mena de càracter té la gent que diu això, però si sé que és falta d’empatia, de mala educació i poc respecte. No em volgueu vendre la moto que seguim celebrant una festa Medieval. Formem part de ‘la Casa Gran’ així que hauriem de fer-nos de la nostra llar aquesta ‘Casa’. Som part de la ‘Casa Gran’ des de l’any 1897, nosaltres som Barcelona, la Mercè és festa nostra i també Sant Andreu. No cal que això sigui una caça de bruixes. No em vengueu la moto que TOOOOOOOT el que és celebra és tradició (i sagrat de tocar).
  El ‘poble’ dieu, no us agrada la ‘Ciutat Gran’, doncs que treguin el metro i TOOOOTS els autobusos excepte el del barri (que hauria de passar a ser l’autobus del Poble ‘indepe’ de Sant Andreu de Palomar). I espero que TOTHOM només fagi vida de barri, de ‘poble’ perdó, és a dir, no espero que ningu vagi a La Maquinista o a Barcelona per fer compres i fer vida. Això prohibit senyores i senyors, no volem res de la ‘Casa Gran’. Per què, al cap i a la fi, que han fet els romans per a nosaltres?

  Respondre
  1. 1.1

   Noi Follet

   Colometa…
   No sé pas d’on coi ets tu, bo i que, pel que sembla, vius al nostre poble.
   És ben clar que no has entès res de res i que si fos per tu ni Sant Andreu de Palomar seria el nostre poble mil·lenari, ni Catalunya seria la nostra nació… apa! amb ser un coi de “barri” i una “comunidad autónoma” ja en tindriem més que prou.
   Pe què no fots el camp a l’eixample de la teva estimada ciutat? …i ens deixes, així, en pau…?
   http://www.sant-andreu.com/20-04/index.html

   Respondre
   1. 1.1.1

    Colometa

    Estimadíssim Noi Follet,

    és el meu plaer donar-te la benvinguda als articles d’OPINIÓ on la gent POT opinar (un fort aplaudiment per la teva incorporació). No estic segura si el fet que m’estiguis dient que marxi del barri és una opinió o forma part d’una llei MORDAZA que hi ha aquí i que desconeixia. Però si em vols pagar un pis collonut a l’Eixample, d’aquests modernistes que molen molt i formen part de la història de la ciutat doncs home, potser m’ho podria replantejar :D. Tot i així gràcies per l’oferiment, la meva família fa generacions que viu aquí i no em surt del cony marxar, però gràcies.

    Obviament tampoc sé d’on ets tu (Aix! quines coses més estranyes que vivint en un poble no arribis a conèixer a tothom). Repeteixo que és molt important llegir bé… No estic segura que tu ho hagis fet. Estimat Follet vius als voltants d’alguna de les places a on es fa festa? Jo sí. A les 3 de la matinada encara estava desperta i no perquè no tingués ganes de dormir, creu-me. Pensa que al dia següent, és a dir, avui dimarts, tenia activitats programades per fer com ara la cursa o el ball de sardanes. En el teu diccionari això forma part de celebrar les festes o no? En el meu diccionari si que hi forma part :D.

    Salutacions des de la torre més alta del castell de coloms!!
    Colometa xoxo

    Respondre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

© Associació Andreuenca de Mitjans Audiovisuals
Qui som  |  Publicitat  |  Contacte  |  Avís legal

Diari associat a: