Patrocini capçalera

Notícies relacionades

2 Comments

 1. 2

  Gemma

  Estic completament d’acord que els parques són pels nens i que han d’estar nets (especialment d’excrements). Per altra banda els gossos no desapareixeran de la capa de la terra per aquest motiu, per tant crec que seria necessari que tinguessin un lloc on poder correr ells també.
  No crec que sigui just dir que la culpa d’això és dels amos del gossos que van a Can Fabra. Jo tinc gos, i sóc usuària del parc, i li puc afirmar que sempre tots recollim els excrements. És més, de fet si algú no ho fa li cridem l’atenció. Evidentment sempre hi haurà algú que no ho farà, però el món està ple de gent així, i no només aplica als amos de gossos. Crec que és molt injust que dir que tots som així ja que, la gran majoria, no ho som.

  Respondre
 2. 1

  Han79

  Això que comentas pasa tot arreu en Sant Andreu, i Barcelona on sembla que el parcs i jardins només són per a els gossos, és trist molt trist…

  Respondre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Copyright © Andreuenc  |  Qui som  |  Publicitat  |  Contacte  |  Avís legal